A 8 kedvenc velencei Instagrammerem

velence instagram profilok

Aránylag kevés szót áldoztam eddig ezen a blogon arra, hogy kimutassam a kedvenc városom, Velence iránti szerelmemet. Pedig iszonyú sokat jelent nekem, talán abnormálisan sokat. Eddig kilencszer jártam ott, és remélem, hogy idén belefér majd egy tizedik is, a látogatások között meg állandó része a gondolataimnak ez a város. A legutóbbi két jelenésemről a régi blogon írtam útinaplókat, és nagyon szeretném felfrissíteni a kapcsolatunkat, hogy itt is felmutathassak némi friss velencés kontentet. Amíg kitalálom, hogy mi legyen, megmutatom, hogy ki az a 8 velencei instagrammer, akinek a legjobban szeretem a képeit nézegetni – mert természetesen az insta feedem fele olasz városok képeiből, annak a fele meg velencés tartalomból áll.

neumarc – Az egyik első felfedezettem, klasszikus képekkel és helyszínekkel, mégsem unalmasan.

 

celestalis – és az ő “I dreamt…” kezdetű captionjei meg a kéknek az a bizonyos árnyalata. Az a vicces, hogy egyszer láttam Velencében. :)

 

riccardozanutto – tetszik az is, amit Velencéről posztol, és az is, amit az utazásairól, valahogy mindig olyan helyekre megy, ami engem is épp érdekel. Ez a fotó pedig a kedvenc velencei terecskémen készült.

 

marcovalmarama – ő sem tisztán velencés kontentet csepegtet, de megéri követni a kevésbé szokványos látképek miatt.

 

lightbulbsun – túlnyomóan Burano, meg sok más is, ami nem Velence. Imádom a stílusát, nagyon egységes a galériája, tetszik ez a szürkés-fakó színvilág.

 

mnestico_ – nem tudom, hogy kizárólag csak viharos időben lövi-e a képeit, vagy mi a fene, de szerintem még a ragyogó napsütésből is képes drámai borút kreálni, én pedig imádom.

 

mattconc – nincs százezres követőtábora, pedig simán lehetne, változatosak és izgalmasak a városfotói.

 

martagerbino – másnak ilyen fotókkal 100K követője van, nem is értem… a tipikus velencei helyszínek mellett periférikus utcák, illetve utazások fényképei is megtalálhatóak a galériájában, és most, ahogy nézegetem vissza a képeit, kitaláltam, hogy Palermóba is el akarok menni.

 

4 hozzászólás a következő bejegyzésen: “A 8 kedvenc velencei Instagrammerem

Hozzászólás