2018 top 7 utazós élménye

Bologna

Kedvenc utazást nem tudok választani idén, de kedvenc élményeket igen, sőt, ennél még jóval többet tudnék, de úgyis készülök egy hosszabb éves összefoglalóval, abban majd még mesélgetek. Most meg jöjjön 2018 hét legemlékezetesebb pillanata/perce/órája! Az örök szabályt meg ugye tudjuk, hogy a legjobb pillanatokról nem készül kép, vagy ha igen, akkor az lehet, hogy elég béna, úgyhogy erre számítsatok.1. Bevetni magam Nápoly egyik hírhedt negyedébe, a Rione Sanitába. Aztán később végigballagni a lungomarén az olasz playlistemmel a fülemben.

egy nap nápolyban egyedül rione sanitá

2. Ponte Ciolonál az öbölben fürdeni és megmenekülni a medúzacsípéstől.

Puglia strand Ciolo

3. Az utolsó esténk Pugliában, amikor Polignano a maréban megitattak velünk nem kevés édes likőrt, aztán, miután megfogadtam, hogy az iszonyat torokfájásom miatt aznap nem szólalok meg, rendkívül sokat beszéltem olaszokkal olaszul.

Puglia látnivalók

4. Hirtelen gondolni egyet, és felmenni a Quiraingre, és még naplemente előtt odaérni.

quiraing

5. Szeptember 21-én este ülni a kedvenc portree-i kocsmánkban, inni a cidert, miközben a September szól a helyen.

6. Végigvezetni a Glencoe-völgyön, Skóciában.

glencoe

7. Kikérni Bolognában  egy óriási antipasti tálat, miután volt egy szintén nem kicsi kései ebédünk, és megállapítani, hogy ezt tuti nem fogjuk tudni megenni. És a sangiovese amit mellé ittunk!

Bologna

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a Travel Journalt a Facebookon, ahol mindig értesülhetsz az újabb posztokról; további képekért pedig látogass el az Instagramomra

Hozzászólás