Hello!

rólam

Kell egy utazós blog!” firkáltam be a naptáramba május másodikán, egy hétfői napon. Arra pont nem emlékszem, hogy ezt miért és hogyan fogalmaztam meg magamban, csak arra, hogy a kivitelezésre rohadtul semmi időm nem volt, és ott tipródtam, hogy mikor fogom én ezt a blogot felhúzni.
Aztán hetekkel később egy szerdán úgy döntöttem, hogy nem érdekel semmi kötelesség, félreteszem a lelkiismeret-furdalást, én hazaviszem a laptopot és nekiállok. Az elmúlt hetekben kábé tizennyolc estén jegyeztem meg, hogy “na, most már csak 1-2 apróság, és kész!”, úgyhogy el sem hiszem, hogy végre elkészült a Travel Journal!

Eddig a bookworm katacitán osztottam meg az utazós élményeimet meg a wanderlust-nyavalygásaimat – ezekből néhányat már itt is megtaláltok -, viszont túl nagy az utazás iránti szerelmem ahhoz, hogy bezsúfoljam a könyvek közé. Amikor áprilisban hazajöttünk Velencéből, volt a fejemben egy csomó poszt-ötlet, de végül megtartottam őket a születendő oldalamnak, a Travel Journalnek.

Vívódtam ám egy kicsit, mert a legtöbb utazós blogot életvitel-szerűen utazó emberek írják, én meg – hiába hagyom el egyre gyakrabban az országhatárt -, mégiscsak elég hétköznapi életet élek két kiruccanás között. Aztán rájöttem, hogy az emberek nagy része hasonlóan van ezzel. És hogy bőven lesz mondanivalóm két útinapló között.

A blog most már olyan állapotban van, hogy közzé merem tenni, de biztos, hogy lesznek rajta még változások a közeljövőben, mert mindig találok rajta valami kis hegesztenivalót, meg olyat, amivel elkezdhetem zaklatni a sablon fejlesztőit.

A Travel Journal a következő helyeken is megtalálható:

Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin

16 hozzászólás a következő bejegyzésen: “Hello!

  1. Köszi! Örülök! :) Most még kevés kontent van, meg szerintem nagy részét már láttad, de majd jövök egy csomó mindennel. :)

 1. Nagyon klassz az indulás és sok örömet (ergo sok utazást és beszámolnivalót) kívánok neked Kata az új blogodhoz!

 2. Yeeeeaaah! :)
  Szerintem pont attől lesz vonzó az oldalad, hogy nem életvitelszerűen utazol, nem egy elszállt csaj vagy, aki megteheti hogy minden hónapban utazgasson, ezért tudsz majd hasznos tippeket adni bárkinek ;)
  nagyon tetszik a dizájn, mobilról is lecsekkoltam – de azért gépen néz ki a legjobban! :*

  1. :)))
   Sokan amúgy szerintem nagyon alacsony költségvetésből tolják az életvitelszerű utazgatást, és az is tök jó dolog, csak nem nekem. :) Úgy gondolom, sokan vagyunk, akik ha már egyszer mennek, akkor lehet, hogy rövidebb időre, de ott kényelmesen akarják érezni magukat. Persze mindenki máshogy szereti, és tényleg nincs ezzel semmi gond. :)
   Köszi! :) Ha bármi fura dolgot látsz, azért szólj légyszi! Majd még mókolok vele biztosan a jövőben. :)

   1. Szerintem ez, kor kérdése is. 18-20 évesen simán, bárhol elaludtunk, autóban, földön :) Mára viszont, előnyben részesítem a “luxus” (kinek mi a luxus) hoteleket és a kényelmet. Arról nem is beszélve, hogy 1-2 napnál többet szeretnék áldozni egy-egy városra.

    1. Jaja, valahogy akkor nem ez volt a lényeg. Nekem nagy luxus nem kell, de nem akarok 12 emberrel osztozni egy fürdőszobán. Régen ez nem volt probléma, örültem, ha mehettem valahova, de most már szeretem, ha a szállás is komfortos. :) Szerencsére te megengedheted magadnak (ezek szerint), ill. én sem szeretek ezen spórolni.

 3. Hű de jó, nagyon piaci rés volt itthon egy ilyen jellegű travelblog. Gratulálok, tetszik minden, a név, a dizájn, a képek, nagyon ügyes vagy :)
  Természetesen jövök, itt leszek, kommentelek itt is, kívánom hogy megtölthesd jó sok tartalommal az új bébidet! :)

  1. Ugye? Mármint nem vállveregetni akarok, csak igazából eleve amiatt született meg a gondolat a fejemben, hogy kéne egy ilyen blog, mert nem találtam olyan magyar utazós oldalt, amit igazán közel éreztem volna magamhoz. Most már van ilyen :D
   Örülök, hogy tetszik neked, igyekszem majd sok tartalmat kreálni, akkor is, amikor épp nem utazom. :)

 4. Gratulálok! Nagyon szép lett a design! Alig vártam, hogy végre publikáld, mert tényleg hiánypótló. Főleg, hogy szeretsz egyedül is utazni.

  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik!:) Ha bármi furaságot látsz esetleg az oldalon, ne tartsd magadban! :D
   Szeretek egyedül, csak lehetőségem nem nagyon van, mert a családi békét is fent kell tartani. :)

Hozzászólás